Què és una Punk-Trail?

Una Punk-Trail és una sortida per la muntanya on corredors/es (anomenats Punk-Trailers) volen disfrutar de la muntanya i del plaer de córrer per ella (Trail-Running). Una Punk-Trail no és una cursa de muntanya, ja que no hi ha classificacions, ni premis, ni cronòmetres. Aquí tots som guanyadors! Ah i el detall més important, són gratuïtes per a tothom.

Es proposen dos recorreguts; un de petit (de 10 Km) i un de llarg (entre 20Km). Tant un com l’altre, el corredor ha d’estar preparat físicament per a realitzar una Punk-Trail. Ja que els desnivells acumulats en ambdós recorreguts són notables. I com no, ben equipat esportivament per a gaudir-la.

*Els corredors corren sota la seva pròpia responsabilitat. Per tant l’organització de cada població queda exempt de qualsevol dany i perjudici causat durant la Punk-Trail.

SI SÓN GRATUÏTES COM ES FINANCIEN?

Doncs amb la implicació de tots vosaltres. No tots estem passant per una bona situació, per tant demanem la col·laboració dels que es puguin permetre col·laborar-hi tot comprant un record de cada Punk-Trail (Tubulars, samarretes…). Només amb la vostra implicació les Punk-Trails tindran llarga vida.

Els organitzadors de les Punk-Trails treballem per amor a l’art. Som una associació que treballa sense ànim de lucre.

La tasca dels col·laboradors és aportar els seus productes per a fer un sorteig al final de cada Punk-Trail. A cada Punk-Trail s’arriben a sortejar des de material esportiu, sopars, massatges de descàrrega, cervesades, mariscades… I una llarga llista de premis.

BANC D’ALIMENTS

Tenim valors solidaris, i per això organitzem un banc d’aliments que va destinat als més necessitats de cada població. L’implicació en cada Punk-Trail és espectacular, només fa falta veure les fotos dels bancs d’aliments. Ja que l’inscripció és gratuïta l’obligació moral de cada corredor és dur alguna cosa per al banc d’aliments.

AVITUALLAMENTS

Són els punts de control repartits al llarg dels recorreguts. Allà hi trobareu begudes, begudes isotòniques, aliments…Els avituallaments de les Punk-Trails són únics!!! No veureu mai res semblant! Estem segurs que no us deixaran indiferents.

L’avituallament de l’arribada té un valor important. El pa i la butifarra l’aportem l’organització i les begudes les aporteu els Punk-Trailers. Per tant demanem que porteu alguna beguda per a què tots en poguem gaudir al final de la Punk-Trail.

PUNK-TRAIL

Deixa un comentari